Nyckeln till framgång är att berätta en intressant historia.

Precis som människor värderas företag inte bara utifrån vad man gör och förväntas göra, utan faktiskt oftare utifrån vad man gjort och vilken bakgrund man har. I det läget gäller det ha en historia att berätta, och tillräckligt mycket dokumentation för att själv kunna minnas den och göra den trovärdig.

Att välja ut, förteckna och arkivera dokument, handlingar och föremål som förmedlar ögonblicksbilder i företagets historia kan därför var ett framsynt sätt att stärka sitt varumärke och öka sin konkurrenskraft.

Företagens historia är en ideell förening som hjälper företag och organisationer i Uppsala län att bevara och använda sitt historiska källmaterial.

De företag som är medlemmar i företagens historia hos oss får tillgång till säkra arkivutrymmen och professionell kompetens för urval, sammanställning och presentation av sin historia, i till exempel i utställningar, böcker och på webbplatser, till mycket konkurrenskraftiga priser.

Dessutom har medlemsföretagen möjlighet att anlita våra arkivarier för konsultuppdrag och utbildning inom området arkivering och dokumentation.

   

Samarbeten

Comments are closed.